Bloggnorge.com // Praksis i Tanzania
Start blogg

Praksis i Tanzania

Den store reisen!

Sånn går no dagan:)

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet fredag 30. januar , 2015 kl. 14:19

Da var  ei veke til gått… Mental Health er gjennomført, i dag har me for det meste kjørt bil. Me skulle jobbe inn ein dag, men det blei så som så med jobbing… mest kjøring:) Morro med Linus som sjåfør, han kan alle veier og krinkelkroker her i Tanga. Så i dag har me vært på skikkelig seightseeing! Var ein liten tur innom Bombo Hospital for å lese to journaler for så å kjøre igjen…

 

Et "lite" tre på Bombo..

Et «lite» tre på Bombo..

hvor mange mennesker går det i en Dalladalla?? svar: uendelig maaange...

hvor mange mennesker går det i en Dalladalla?? svar: uendelig maaange…

 

 

Solbrillesmilefjes:) Marianne og meg

Solbrillesmilefjes:) Marianne og meg

Det er utrolig utfordrende å jobbe med Psykisk helse her. Det er ikke så mange diagnosene, kun feks depresjon, schizofreni, bipolar og EPILEPSI!!!!!   Dette trigger meg noe så innerst inne i det innerste!!!  Men hva kan de gjøre? Her er nesten ikke noen som jobber med psykisk helse, det er få sykehusplasser til dem og lite ressurser ellers også… I tillegg er det å være psykisk syk veldig skambelagt her nede. Mange tror at man er blitt forhekset eller at noen har gitt deg det onde øye.. Mennesker med epilepsi som kunne levd helt vanlige liv med riktig medisinering, har fått store hjerneskader og kan ikke ta vare på seg selv. Hjerte mitt blør litt ekstra for dissa menneskene. Barn som er handikappet som blir stuet vekk, nesten ikke gitt mat eller omsorg.. Nei uff…

I går var me på heimebesøk og da måtte me absolutt hilse på en 10 dager gammel baby:) Ingen sa nei takk til det:) Og me fikk lov å ta så mange bilder vi ville:)

2015-01-29 10.18.5720150130_10480320150130_121552

 

Tommy er foresten i Village denna veka! Trur de har det bra for ingen har vært tilbake for å dusje eller ete:)

Tommy trener t ett eller anna i trenings"rommet" her på Ticc

Tommy trener t ett eller anna i trenings»rommet» her på Ticc

Sånn går no dagan:)

 

Kommentarer

  1. Anne Karen sier:

    Skjønner godt at det er vondt å se ubehandlet lidelse Inger. Regner ikke med jeg får tak i Tommy før om en uke hvis han er hos en familie nå. Hils hvis han kommer innom. Mange tanker fra nord.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.