Bloggnorge.com // Praksis i Tanzania
Start blogg

Praksis i Tanzania

Den store reisen!

Fish Eagle Point og min debutt som popstjerne og danser…….

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. februar , 2015 kl. 18:53

I helga har Tommy og eg vært på ferie:) Turen gikk til Fish Eagle Point, 1,5 time fra Tanga. Det var nok ikkje egentlig så langt for de siste 50 min var på skikkelig kjerrevei! Det var fleire som hadde vært her tidligere, og eg hadde sett plassen på nettet før eg kom til Tanzania. Langt ute i Bushen ved kysten ligger det ein liten «resort» omkransa av mangroveskau, gamle korallrev og hav. For ein fantastisk plass!!!!!! Kald øl mens ein satt med teane i det Indiske hav er ikkje dumt;)

Hytta me budde i:)

Hytta me budde i:)

Hytta var åpen men veeldig fin! Holdt på å le meg ihjel når eg fekk se badet! Det var utrulig stort!!!!! Større enn rommet eg og Siri bur i her på TICC…

den eine delen

den eine delen

den andre sia med dusj

den andre sia med dusj

Det var så fint her. Når det var lågvann kunne me gå rundt og kikke på de gamle korallformasjonane!

20150214_17460420150214_18103620150214_181452

20150214_18050520150214_17421020150214_180243

På laurdag leide me kajakker og padla over bukta og inn i mangrove skauen! Tommy trudde nok heeeilt sikkert at INGEN hadde vært der før… godt at me kom føre de andre som padla etter oss;) Det var ein skikkelig opplevelse for meg å padle kajakk i sjøen… landkrabba Inger klarte å holde seg oppe på vannflata Heile tia tiltross for STORE bølger.. iallefall litt store….. Det hadde ikkje vært så farlig å dette utti heller… det var ganske grundt heile veien til tross for at det var langt ute..

 

Lågvann

Lågvann

20150215_115032Paradis:)

20150214_173447

utsikt fra baren

utsikt fra baren

20150214_17542520150215_110143110_1455

Plassen kan anbefalest!!!! Maten var god, ølet var billig og folka var veldig hyggelige:) De kom til og med UT på stranda for å hente oss når det var lunch… me fekk plutselig se kelneren som stod å venta ved vannkanten når me var ute å vassa… me hadde glømt tia litt….. Blei lit action og… Det er ikkje sikkert dikkan har fått det med men det var ein slags terroraksjon her i Tanga på fredag. Det skjedde etter me hadde reist frå TICC. To menn fra Alshabab hadde storma fengslet og ville befri noen ledere trur eg.. de hadde rømt mot der vi var (eller på hoved veien i samme retning)… Militære ble og koblet inn.. Det oppsto skyting i noen huler som de gjømte seg i, og rykte seier at nokken blei drept. Me viste ikkje nokke om detta og me var laaaangt frå allfarevei så det var aldri nokken fare med oss. Men Ruth og de her på Ticc var bekymret for hjemreisa vår så ambasaden blei kobla inn og det var høyeste beredskap! Det var meninga at de ville ha kommet sjøveien i båt og hentet oss ut med eskorte…… HELDIGVIS blei ikkje det nokke av for alt roet seg…. Vil presisere at me aldri var i direkte fare!!!! De tenkte bare at hvis det ikkje roa seg så ville de ikkje ha oss på hovedveien.

 

på vei fra Fish Eagle Point

på vei fra Fish Eagle Point

Så var det min nye store sang og danse karriere…. hadde aldri trudd eg skulle stå i platestudio og synge… MEN DET HAR EG GJORT!!:)

mr drugs 9mr drugs8

Denna veka har me hatt kampanje om rus. Da har me i Simba group synge inn sang, laga dans og framført for over 500 unger:) Me hadde også laget plakater som blei henge opp i klasseromma og me laga spørsmål til ungane. Eg grua meg så grusomt…. Men det blei så morro! Trur nok ikkje me havner på hitlistene men uansett, ikkje alle som kan sei de har spella inn PLATE!!!!!

mr drugs

Simba group sammen med lederen av kampanjene, Pashua. Han er også musiker så han hadde det veldig morro når me sang i studio…. her snakker me i nærheten av latterkrampe…….

mr drugs 16mr drugs7mr drugs2

Ja ja, då har ein gjort det og;) Litt uttafor komforsona men det var veldig morro! Eg klarer ikkjeå legge ut lyd og video filer her, kanskje like godt……

Rus er et stort problem her i Tanga og Tanzania, så arbeidet med opplysning er veldig viktig!

I mårra skal me på Safarie til Lake Manyara og Ngorongoro!! Me er 10 stykker som blir hentet av Ilya safaries kl 07:00 her på TICC. Gleder meg veeeeeeelig!!! Sjiraffer, krokofanter , ellediller og masse andre fine dyr:) Gruer meg litt til 9 timers kjøretur til Arusha først…..

På mandag reiser eg i village. Da skal eg og min gruppe bo sammen med en familie her i Tanga. Familien består av mann og 3 koner pluss masse barn!!!!   Me var og hilste på i dag og det virket veldig bra! Nå blir det å sitte på gulvet, lage mat på gulvet og sove på gulvet:) Opplevelse for livet:)

Så hvis dikkan ikkje hører frå meg på ei stund så er det bare derfor… eller så har eg blitt løvemat……….

Hakuna Matata!!!

 

 

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.