Bloggnorge.com // Praksis i Tanzania
Start blogg

Praksis i Tanzania

Den store reisen!

Det er vaaaaaaaarmt!!!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 6. februar , 2015 kl. 14:57

Neida ein kan ikkje anna enn å klage….. når gradestokken i bilen viser +34 grader klokka 09:00 om mårran…. Jada…Når bodylotionen ikkje trekker inn, men blir liggans som et lag på utsia… ja då veit ein at d er varmt og fuktig:) eg kan jo bare tenke på de heime som har – 17…. Eg klager ikkje, men det bare litt varmt…

100_1347ett bitte lite tre……….

Det er så fint å være her i Tanga:) bare luktene, lydane og alle fargene gjør at sansene blir ekstra skjerpa:) ….Sjøl om det veeeeldig OFTE lukter brendt… her brenner de rundt forbi enda så tørt det er… Ja det er bare å sette fyr og gå… urk… utrolig at det går bra!!!

20150115_11081420150110_090059

Et "lite" tre på Bombo..

Et «lite» tre på Bombo..

 

Nyheter her, loppekasser har drept nokka høner borti veien her….. det er jo skikkelig morro å jage på fjørkre som springer lause rundt forbi! Men ikkje så morro for de som eiger dem… Ticc måtte betale for detta og høner er jo verdt litt for de som bor her..Men litt morsomt er det da…… Bikkjene følger etter de som er så flinke å ut å jogger, og de blei skikkelig forskrekka!! De hadde prøvd å redda de, men til inga nytte….(å nei, det var ikkje eg som jogga….. aaalt for varmt, og mykje sand og tidlig og tenk ein skulle formodligend møtt ein elefant?? å skulle ein gjort då?eller.. og og.. eller det at eg ikkje orker…)

20150125_170741100_1305

 

I dag reiser Dr. Martine heim!!! nei og nei… me kommer til å savne ho veldig! God tur heim og til ski i Tsjekkia:)

Dr. Martine:) alltid like blid:)

Dr. Martine:) alltid like blid:)

 

ikkje alltid like seriøse...

ikkje alltid like seriøse…

Hvem skal eg nå ligge og skravle med i strandstolene og se på månen og stjernene????

Denna veka har eg vært med på School support program hvor man hjelper barn og unge med å kunne gå på skulen. Her er det slik at på mange skuler så får man ikkje lov å gå hvis man feks ikkje har uniform… Mange har ikkje råd til det.. Så Ticc har 120 barn/unge (trur eg) som de hjelper. Det har vært morro å se hvor glade de blir når de får utstyr og for noen så må man betale for selve skulen. Dette blir gjort av ulike sponsorer. Er man sponsor så får man ein oppdatering og bilde på hvordan det går:)

lærere for ein dag:)

lærere for ein dag:)

20150203_11100820150203_095612

På den eine skulen me var, så var det ein klasse med 110 elev og 1 lærer….. ja heime har ikkje lærerene nokke å klage på spørr du meg;) Ungane satt på gulvet og det var til tider ganske høylytt! De dansa og sang innimellom, en av sangene gikk ut på å skikkelig vrikke på rumpa:) Fantastisk morro å være der! Me fekk og prøve oss som lærere og måtte rette det de hadde skrive:)

Ellers så flyyyyr dagene! Neste helg planlegger Tommy og eg og forhåpentligvis nokken fleir å reise til Fish eagle point eller hva det nå heiter….. er et lite bungalow hotel som ligger 1 time her i frå i mangroveskauen! Det er veldig fint der! Masse apekatter og masse snorkling:) Grotter e det og der og:)

Helga etter der så skal me til Ngorongoro og lake Manyara på safari!!!!!! Yiiiiiiiiii! Gleder meg veeeeldig!

Men akkurat nå tar eg det litt slik som Caca:) Hakuna Matata:)20150201_113710

 

 

 

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.